Over ons

vacatures beveiliging

Organisatie

In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

Wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact op. We komen graag met je in contact.

Specialistische Detachering

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis een of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit biedt uitkomst als u op korte termijn over extra capaciteit wilt beschikken. Wij bieden u goed opgeleide en ervaren specialisten, in dienst van Pro-Actief. Zij zijn in staat om direct impact te hebben binnen uw organisatie. Onze specialisten zijn in verschillende vakgebieden in te zetten. Meer weten over mogelijkheden in specialistische detachering?

Wij bieden verschillende oplossingen voor uw vraagstukken. Van grote projecten, het bemensen van hele locaties tot aan de regie over het gehele inhuurproces. Een maatwerkoplossing voor uw specifieke wensen is altijd mogelijk. Door onze actuele marktkennis en de beste professionals kunnen wij oplossingen bieden voor vraagstukken door het hele land.

Toegevoegde waarde Pro-Actief specialist

Pro-Actief kiest voor echte specialisten die direct impact kunnen hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos meewerken op het niveau dat u gewend bent. Daarnaast geeft hun positief-kritische blik een extra impuls aan het project waar zij komen te werken. U kunt ervan op aan dat Pro-Actief specialisten die wij detacheren professioneel te werk gaan. Zij werken graag op projectbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met zijn allen goed werk neer te zetten.

Detachering vanuit groot netwerk van medewerkers

Als detacheringsbureau ont zorgt Pro-Actief u in uw zoektocht naar (tijdelijke ) extra medewerkers, Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide mensen in dienst, maar ook een groot actueel netwerk van medewerkers op de arbeidsmarkt.

Voordelen van detachering voor werknemers

Gedetacheerden hebben veelal dezelfde werkzaamheden als bij een vaste baan. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd, maar dan wel met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen doen bij interessante opdrachtgevers. Deze stimulansen zorgen ervoor dat onze specialisten gemotiveerde werknemers zijn op uw project.

Het is ook mogelijk om bij ons stage te lopen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Daarnaast beschikken wij over het keurmerk voor flexbedrijven.