Cameratoezichthouder m/v Delft

Op de meldkamer van De Technische Universiteit Delft ben jij samen met 14 andere collega’s de ogen en oren op de Campus met haar 25.000 studenten. Bij calamiteiten of alarmmeldingen, stuur je het Security Team aan (Mobiele surveillance, Bikers en collega’s op de vaste posten).

Functie eisen
* In bezit van Beveiliger 2 diploma of ABM 
* Goede mondelinge- en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
* Woonachtig in een straal van 40 kilometer rond Den Haag
* Flexibel inzetbaar (je werkt in een volcontinu rooster)

Hiernaast ben je bereid tot het volgen van cursussen, want je kennis en kunde wil men op een hoog niveau houden.

Om succesvol te zijn als cameratoezichthouder ben je een kei in het opsporen van afwijkend gedrag. Je neemt vervolgens signalementen op en geeft deze zakelijk en duidelijk door aan de meldkamer. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen met 0342-424099 of je vraag te stellen via de live chat op onze website!

Solliciteer direct


captcha