Object Beveiliger(s) Middenmeer

Voor één van ’s werelds grootste en bekendste IT bedrijven ga je aan de slag als objectbeveiliger. Dit doe je echter niet zomaar op een locatie, maar op één van het grootste datacenter campus ter wereld. Je voert strikte toegangscontrole uit, bent druk bezig met surveillancerondes (te voet en met de auto) over het terrein en volgt alarmen op. e hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Zelfstandig als in team verband kunnen functioneren
  • Redelijke beheersing van de Engelse taal
  • Je staat open voor het krijgen van Opleidingen en trainingen
  • Uitdagingen schrikken je niet af en weet te handelen

Je beschikt over je Beveiliger 2 diploma (of bereid te halen) en hebt eigen vervoer. De diensten op locatie zijn divers en de werktijden hebben een wisselend karakter (dag, avond, nacht en weekenden), maar dit is geen obstakel voor je.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen met 0342-424099 of je vraag te stellen via de live chat op onze website!

Solliciteer direct


captcha