Winkel Surveillant Hoog Catherijne

Pro Actief beveiligingsdiensten is op zoek naar nieuw collega voor locatie Hoog Catherijne Utrecht. Sta jij stevig in je schoenen en wil je in een 24/7 team werken dan zijn wij op zoek naar jou. Als winkel beveiliger garandeer je de veiligheid van diverse winkels. Voor het winkelend publiek ben je de eerste aanspreekpunt. Je let constant op afwijkend gedrag en je signaleert ongewenste situaties. Als winkel beveiliger maak je gemakkelijk contact met gasten, klanten en medewerkers en zorg je ervoor dat iedereen zich veilig en welkom voelt. Dankzij jou kennis en inzicht weet je altijd precies wat er moet gebeuren.

Wij zoeken mensen met ervaring en de juiste papieren

  • je hebt een mbo Beveiliger 2 afgerond
  • je bent daadkrachtig, sociaal en hebt een groot verantwoordelijksheidsgevoel
  • je kunt goed communiceren in het Nederlands
  • je bent bereid om dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien
  • woonachtig in omgeving Utrecht

Ga jij de uitdaging met ons aan? Wij bieden ruimte voor persoonlijke groei en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Vragen over bovenstaande vacature, bel dan 0342-424099

Solliciteer direct