Receptie medewerker Amsterdam

Vind jij het leuk om ons visitekaartje te zijn?

Ben jij een daadkrachtig persoon met een prettig telefoonstem, vind je het leuk om bezoekers vriendelijk te woord te staan, en heb je plezier in het ondersteunen van je collega’s bij secretariële/administratieve werkzaamheden? Dan hebben we bij Pro Actief voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Amsterdam een vriendelijke receptioniste met goede contactuele eigenschappen.

Dit betekend dat jij:

het visitekaartje bent van onze onderneming. Je bent het eerste contact met onze leden en relaties en verwijst hen door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met administratieve werkzaamheden en ben je backup bij facilitaire zaken en catering. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en dienstverlening. Klantvriendelijk en gastvrij zijn, is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Ben jij minimaal 36 uur per week beschikbaar, heb je goede communicatieve vaardigheden en de passie om onze leden en relaties zo optimaal mogelijk te woord te staan? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen met 0342-424099 of je vraag te stellen via de live chat op onze website!

Solliciteer direct


captcha