Object Beveiliger omgeving Almere

Voor een aansprekende opdrachtgever zoeken wij per direct een proactieve, enthousiaste en sociale beveiliger in de omgeving Almere. Op basis van een contract voor bepaalde tijd zoeken wij een waardevolle toevoeging aan ons team.

Jou taken en verantwoordelijkheden


In jou functie als beveiliger heb je van nature gevoel voor gastheerschap en heb je een scherp oog voor veiligheid. Je voelt je prettig in een dienstverlenende omgeving met een hoog serviceniveau. Je durf verantwoordelijkheid te nemen binnen jou werkgebied en zorgt ervoor dat gasten, bezoekers en leveranciers zich thuis voelen. Wij zijn dus niet op zoek naar een handhaver die volgens een strak ingekaderde set aan regels en procedures zijn werk wilt uitvoeren maar naar een gevoelsmens met tact, overtuigingskracht en een glimlach.

Wij vragen

  • Je bent gemiddeld 32 uur per week beschikbaar.
  • Je woont in een straal van 40 kilometer van Almere.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Beveiliger 2
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je legt gemakkelijk contact met gasten en bezoekers.
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer

Intresse?

Als jij je aangesproken voelt  reageer dan via sollicitatie button

Bij vragen neem contact met ons op 0342-424099 of stel je vraag via de chat

Solliciteer direct